Wat is het Parellel Fest?

2023

Het Parallel fest is een duurzaam festival en opent dit jaar voor het tweede jaar op rij haar deuren. Twee dagen lang staat het sportpark De Fennen in Drachten in het teken van verbinden, leerzame workshops, bijzondere marktkraampjes en heerlijke muziek.

Het Parallel Fest wil mensen verbinden en kennis meegeven over hoe we terug kunnen naar het leven met elkaar en met de natuur. het Parallel Fest legt ook een verbindende brug tussen boer en burger, het met elkaar omgaan op een bewuste manier, maar ook hoe we dit kunnen toepassen in onze omgeving.

Omdat de economische situatie sommige mensen harder raakt dan anderen, hebben we doelbewust gekozen voor een festival met laagdrempelige prijzen waarbij de focus eerder ligt op toegankelijkheid dan op winst maken.

We voorzien dagtickets & combitickets aan democratische prijzen zodat iedereen kan genieten van een volwaardig festival.

Foodtrucks, workshops, marktkramen, een kinder area, een podium met geweldige artiesten, het parallel fest heeft voor ieder wat wils.

We kijken ernaar uit om je te zien!

Parallel Fest Team