Parallel Fest Theater

Finister presenteert een messcherpe theaterproductie.

Delirium, een zorgwekkende voorstelling.
Humor, Drama en Horror.
 
Een stille catastrofe ontwikkeld zich achter de gesloten deuren van een zorginstelling.
Het gedrocht van de bureaucratie en de werkdruk dat doordendert naar de afgrond.
Alle hoop op goede zorg in de toekomst lijkt vetvlogen. Of toch niet?
 
Kom naar Delirium waarin de menselijke zorg op zijn kop wordt gezet, tijdens het
Theaterfestival Parallel Fest in Drachten op 22 en 23 juli 2023!
Tickets verkrijgbaar voor slechts €14,99
 

Of laat je verassen door een spectaculaire show van de Master Illusionist Winfried!
Tickets verkrijgbaar voor slechts €10,-

Of je bezoekt een lezing van de UFO Specialist van het Noorden Anton Teuben.
Entree gratis, al wordt een vrijwillige bijdrage gewaardeerd.

Natuurlijk hebben we ook aan de kleine bezoekers gedacht, hiervoor is er de
Gelaarsde Kat, deze neemt de kinderen mee op een reis waarin ze in aanraking komen én leren over verschillende exotische dieren.

Ook zal Master Illusionist Winfiried een kindervoorstelling komen verzorgen.

Wanneer u voor een volwassen voorstelling een kaartje koopt, sponsort u gelijk
de kindervoorstellingen die we op deze manier gratis kunnen houden!

Houdt dus het programma goed in de gaten, deze zal binnenkort op de website
staan, maar wordt u ook bij de ingang van het festival aangeboden.

Voorstellingen

Delirium - theater

Wat gebeurt er in een verpleeghuis als het bezoek weer naar huis gaat?

We nemen u 24 uur mee in de ontwikkelingen van verzorgers Helga (Poolse), Erik en stagiaire Eva die een afdeling draaiende moeten houden onder het juk van manager Claire, die er op gebrand is om het verpleeghuis als beste uit de bus te laten komen voor de Inspectie.
Hoe houden zij zich staande? De bewoners op de achtergrond willen ook van alles en voelen zich in de steek gelaten. En als dan de nachtdienst het ook nog laat afweten, moeten Helga, Erik en Eva door tot het bittere eind. Een delirium door vermoeidheid lijkt onvermijdelijk.

UFO Specialist Anton Teuben

Dit is het Nieuws!! We hebben Universeel Contact en de Schumann resonantie is de sleutel.

Anton Teuben van het Schumann instituut en tevens van het oudste UFO-meldpunt in Nederland is aanwezig op het Parallelfest in Drachten op 22 en 23 juli 2023.

Hij zal uitleg en bewijs leveren over het zeer bijzondere universele contact in Nederland en België en waarom dit zo intensief is in ons landje. De oorsprong van dit fenomeen vindt zijn wortels in de bijzondere historie met name van de noordelijke provincies Groningen en Friesland. Het komt nu steeds meer in de publiciteit omdat vele duizenden mensen interdimensionale ervaringen hebben en er getuige van zijn of zijn geweest. Dagelijks ontdekken steeds meer mensen dat we vrienden (die erg veel op ons lijken, als onder ons zijn en vredelievend zijn) hebben in het universum. Het kan daardoor niet langer worden genegeerd en verzwegen door de mainstream media… waarvan er al velen op de hoogte zijn. Wij zijn het Nieuws geworden en kunnen vele vragen over buitenaards contact beantwoorden en uitleggen. Iedereen begrijpt zo langzamerhand dat er meer nieuws is en kan er getuige van zijn op 22 en 23 juli in Drachten.

Verder zal Anton aandacht besteden aan de Schumann resonantie oftewel de hartslag van onze aarde. Dit is de trilling tussen de kern van de aarde en de bovenste laag van de ionosfeer. Door deze vrije energie te integreren in je bewustzijn ben je in staat om je zelfgenezend vermogen, DNA te activeren en je te beschermen tegen lage frequenties. De mensheid staat nu voor een belangrijke keuze: energie in jezelf stoppen en je bewustzijn verhogen of je laten volstoppen door algoritmes die je vasthouden in een kunstmatig bewustzijn. Velen maken nu de juiste keuze, doen onderzoek. Stoppen hun energie in zichzelf én in de positieve mogelijkheden voor een beter en gezonder leven middels de Schumann resonantie.

Mis dit niet, het geeft een andere positieve kijk over de situatie op onze planeet Aarde.

Universe is magic and love the key

Wanneer:  zaterdag 22 en zondag 23 juli

Tijd: 14.00 tot 16.00 uur

Waar: Parallel Fest Drachten de Ijsbaan in de Feesttent

Winfried Ballhaus

Master illusionist Winfried is bij het grote publiek o.a. bekend van het SBS6 programma ‘De nieuwe Uri Geller’, waar hij wekelijks meer dan 1,4 miljoen kijkers aan de buis kluisterden!

Illusie en magie is zijn passie, zijn leven. Door zijn vakmanschap maakt master illusionist Winfried de oude goochelkunst eigentijds. Door verbluffende visuele magie, spectaculaire illusies en publieksparticipatie te integreren, is het resultaat een onvergetelijke entertainmentervaring.

Zaterdag 11 uur: voor  de kinderen
Zaterdag 20 uur: voor de volwassenen

De gelaarsde kat

De Gelaarsde Kat brengt vreugde op ieder kinderfeest. Hij laat kinderen kennismaken met de wondere wereld van Dieren.  De educatieve dierenshow.

Zondag om 11u. Gratis!