Theater Finister – Delirium

Dit jaar heeft het Parallel Fest een heus theater op het festivalterrein!

Voor de ingang van het theater staat een doolhof waar je doorheen moet om in het theater te komen, dit is al een avontuur op zich!
Het doolhof zal aangepast worden aan het thema van de eerstvolgende theater voorstelling, hoe we dat gaan doen blijft een verassing.

Laat je meeslepen in het verhaal van 4 zorgmedewerkers die werken op de "Grave-yard Shift" in een verzorgingstehuis en de bizarre situaties die ze daar tegen komen.
Deze voorstelling is niet geschikt voor mensen met een zwak hart 😉
Tickets verkrijgbaar voor slechts €14,99

Of laat je verassen door een spectaculaire show van de Master Illusionist Winfried!
Tickets verkrijgbaar voor slechts €10,-

Of je bezoekt een lezing van de UFO Specialist van het Noorden Anton Teuben.
Entree gratis, al wordt een vrijwillige bijdrage gewaardeerd.

Natuurlijk hebben we ook aan de kleine bezoekers gedacht, hiervoor is er de Gelaarsde Kat, deze neemt de kinderen mee op een reis waarin ze in aanraking komen én leren over verschillende exotische dieren.

Ook zal Master Illusionist Winfiried een kindervoorstelling komen verzorgen.

Wanneer u voor een volwassen voorstelling een kaartje koopt, sponsort u gelijk de kindervoorstellingen die we op deze manier gratis kunnen houden!

Houdt dus het programma goed in de gaten, deze zal binnenkort op de website staan, maar wordt u ook bij de ingang van het festival aangeboden."

Delirium - theater

Wat gebeurt er in een verpleeghuis als het bezoek weer naar huis gaat?

We nemen u 24 uur mee in de ontwikkelingen van verzorgers Helga (Poolse), Erik en stagiaire Eva die een afdeling draaiende moeten houden onder het juk van manager Claire, die er op gebrand is om het verpleeghuis als beste uit de bus te laten komen voor de Inspectie.
Hoe houden zij zich staande? De bewoners op de achtergrond willen ook van alles en voelen zich in de steek gelaten. En als dan de nachtdienst het ook nog laat afweten, moeten Helga, Erik en Eva door tot het bittere eind. Een delirium door vermoeidheid lijkt onvermijdelijk.