The Great Cosmic Show LIVE!

We zijn aanwezig met een stand als UFO-meldpunt, verzorgen workshops Schumann resonantie en geven feiten, uitleg en redenen over de vele interdimensionale contacten in Noord-Nederland.

Tussen 10.00 en 22.00 uur ben je welkom, samen met vele andere bekende en onbekende Nederlanders die hebben ontdekt wat er zich achter de schermen afspeelt en de ultieme waarheid onder de aandacht van de mensen brengen.

Na twee jaar van verdeel en heers, lockdowns en virtuele bijeenkomsten is het nu tijd voor echte verbinding! Voor connectie, vriendschappen en intimiteit. Ik nodig je uit voor de SUMMER OF LOVE!

Ontdek hoe je jouw zelfherstellend vermogen en DNA kunt activeren middels de Schumann resonantie. En weet wij zijn niet alleen! Breng een bezoek aan het oudste UFO meldpunt van Nederland van Anton Teuben en ontdek welke starseed jij bent.

Verhoog je vibratie met 432 hertz muziek van DJ NOUVELLE en ontwaak jouw innerlijke GODDESS met Eva van Zeeland. Wij zorgen voor een fijne dimensie waar je elkaar kunt ontmoeten en dansen.

De SUMMER OF LOVE is natuurlijk niet compleet zonder een LOVE PARADE: loop met mee in jouw mooiste of te-gekste outfit, verhoog de vibratie en shine your light!

TIJDEN WORKSHOP

11:00 – 12:00 uur Summer of Love
13:00 – 14:00 uur Summer of Love
15:00 – 16:00 uur Summer of Love
17:00 – 18:00 uur Summer of Love
20:00 – 01:00 uur The Light Party met NOUVELLE

Je vindt ons op het Parellel Fest Vliegveld Drachten voor 2 dagen SUMMER OF LOVE

DJ Nouvelle voor Cosmic Show