Line-up

Zaterdag:
11:00 -13:00 uur DJ Frans
13:30 -13:45 uur Moesman
14:00 -15:00 uur Colin Enrico
15:15 -16:00 uur Tim Douwsma
16:30 -17:30 uur Horizon '21
18:00 -19:30 uur DJ Jean
20:00 -21:30 uur Horizon '21
21:45 -23:15 uur DJ Funkerman

Zondag:
11:00 -11:30 uur Floor
11:45 -12:15 uur Space Girl (from Denmark)
12:30 -12:45 uur Justina Walker (from Poland)
12:45 -13:30 uur Triple L
13:45 -14:45 uur Colin Enrico
15:00 -15:45 uur Tim Douwsma
16:15 -17:15 uur KeK
17:45 -18:45 uur Sadelrûkers
19:15 -20:15 uur Poppa Jay & The Holy Rolers
20:45 -22:00 uur Bert Heerink en André Becker

Zaterdag

Colin Enrico

Colin Enrico Reggae Music, Producer en Artiest uit Den Haag.

De liefde voor de Reggae muziek begint wanneer hij op 6 Jarige leeftijd een Reggae CD van zijn moeder krijgt. "Muziek is de heler van de ziel" zegt hij. Vanaf 2006 begint hij met het schrijven en componeren van liedjes en vertolkt hij het levenslied onder een vrolijke reggae tune.

Het innerlijke kind staat daarom hoog bij hem in het vaandel. Omdat deze energie in zijn muziek verwerkt is. Vanaf vorig jaar is hij weer begonnen met muziek produceren onder zijn eigen label HomeGrown RecordzZijn muziek wordt nu al beluisterd in diverse landen over de hele wereld, met Engelstalige en een aantal Nederlandse liedjes wilt hij de boodschap overbrengen.

Onlangs heeft hij een Internationale Tour en een radio optreden gedaan in bij Dublin South FM in Ierland, speelde live op het Museumplein in Amsterda tijdens de WorldWide Rally for Freedom, en maakte zijn TV debuut bij Omrop Fryslân, Noardewyn Live.

"Free the spirit, free your mind"

DJ Funkerman

With his 30 years as a DJ, producer and label boss, Funkeman refuses to count himself as 'the old guard'.

Nevertheless, all his achievements cannot be ignored: multiple cart positions, at the top of the club charts, the hit 'Speed Up' on his own label Flamingo Recordings and the many successful collaborations that followed.

Tim Douwsma

Tim Douwsma, geboren in Drachten, zal op zaterdag & zondag op het podium staan op het Parallel Fest.

DJ Jean

Een naam die zijn onuitwisbare sporen achterliet in de hedendaagse nationale en internationale clubscene.

Bekend om zijn draaitafel "skills", zijn notoir rebelse losbandige levensstijl en vooral als een toegewijde DJ!

Hij was ook één van de eerste DJ's die zijn welverdiende status van een echte Nederlandse beroemdheid verwierf!

Still in the game and stronger than ever!!

Horizon "21

In de COVID tijd merkten we dat er veel vraag was naar feestjes. Wij draaiden eigenlijk voornamelijk hardstyle, maar we merkten dat we een groter publiek konden bereiken door meer genres te gaan draaien.

Dus door onze horizon te verbreden op het gebied van muziek in 2021 kwam ook de naam tot stand. We hebben toen veel huisfeestjes en illegale raves gedaan en nu de maatregelen weer weg zijn zitten we ook veel op de zakelijke markt. Denk aan diploma-uitreikingen, bataviastad en bedrijfsfeesten. Onze slogan ''No Genre = Off Limits'' geeft ons de vrijheid om te draaien wat het publiek wilt en we testen ook vaak nieuwe muziek uit wat nog niet bekend is bij het publiek.

Zo worden wij verreikt door het publiek en andersom ook. Sta open voor nieuwe genres en je zult zien tot hoever de muziek kan rijken. Wij nemen het publiek mee op reis en laten ze weer weggaan met een glimlach op hun gezicht. Muziek verbindt en daarom doen wij dit! Wij zijn Jelle & Koen en samen de DJ-act Horizon '21

Zondag

Colin Enrico

(zie info hierboven)

Tim Douwsma

(zie info hierboven)

De Sadelrûkers

Meer berucht dan beroemd zijn de Sadelrûkers

Frysktallige Rock& Lol en al 20 jaar stomen en stampen deze heren als een oude wasmachine.

KEK

KEK, dé coverrockband van het noorden!

De 5 bandleden spelen met hun passie voor muziek en ervaring op het podium elke tent, zaal of kroeg plat.

Poppa Jay & The Holy Rollers

A band of incompetent family members who boogie their way through life on alcohol and welfare.

Bert Heerink

Zanger Bert Heerink werd in de jaren ‘80 bekend als de zanger van de rockband Vandenberg en scoorde de wereldhit ‘Burning Heart’. Daarna is Heerink niet meer van het podium af geweest.

Een Nederlandstalige carrière volgde, nadat de buitenlandse tournees waren geëindigd, met een gouden plaat (en afgelopen juli 6 x platina red.) als beloning voor de Top 10 hit ‘Juli July’. Heerink schitterde daarna jarenlang als frontman van Kayak, waarmee hij vier albums maakte.

Ook als vertolker van de klassieke nummers uit de Disneykraker “Tarzan” (waarvoor hij samenwerkte met Phil Collins) brachten hem grote naamsbekendheid. Bert werkte ook met grote orkesten als het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht en het Noord Nederlands orkest in diverse theaterproducties. Heerink was daarnaast zanger bij o.a. Jan Akkerman’s My Brainbox, Royal Flush en Pink Floyd Project.

André Becker

Bij de laatstgenoemde band ontmoet hij André Becker, gitarist en ‘geestelijk vader’ van Pink Floyd Project. Deze band steeg in korte tijd tot grote hoogte en wordt al enkele jaren gezien als een van de beste Pink Floyd tributebands van Europa. Succesvolle tournees volgen in binnen en buitenland.

Becker scoorde in 2012 een hit met de Oostenrijkse zanger Falco Luneau en speelde onder meer met Waylon en Van Dik Hout. Momenteel speelt hij het“Heroes of Rock” met gitarist André Becker van het Pink Floyd Project. Er komen bekende, maar vaak óók verrassende stukken uit de recente rockgeschiedenis voorbij.

Volop genieten, meezingen, herkennen en feest!