Kraamhouders

Ben je zelf een kraamhouder en wil je op het Parellelfest staan? Schrijf je in!

Helende Paarden

Sieraden, kaarten sets, waaronder Tarot kaarten. Biotensor, Shiatsu massage en speciale coachings tool vanuit de Helende Paarden sessies.

Voedingsuplementen marktkraam

“Let food be thy medicine and medicine be thy food.” Hippocrates

Gedurende de evolutie maakte ons brein een enorme ontwikkeling door. De brainfoods uit vette wilde vis (omega 3-vetzuren, jodium, selenium en zink) speelden hierin een belangrijke rol. Sinds de agrarische revolutie zijn we het land in getrokken en hebben we afscheid genomen van de zee. Hierdoor is de consumptie van zeevoedsel (omega 3-vetzuren) enorm gedaald. Tegelijkertijd is de consumptie van granen (omega 6-vetzuren) enorm gestegen. Met tot gevolg dat we te weinig omega 3-vetzuren binnenkrijgen en de balans tussen omega 3-vetzuren en omega 6-vetzuren zoek is

Meet met 2 druppels bloed jou omega6 versus 3 status en vetzuren balans en ik begeleid je in het gehele traject.

Zet koers naar een bewuster & gezonder leven door te investeren in je zelf

Ervaring en onderzoek leert dat steun vanuit de directe omgeving en externe hulp belangrijke succesfactoren zijn bij lifestyle verandering.

Ik geloof in regie over eigen gezondheid. Orthomoleculaire therapie is gericht op het aanpakken van de bron en kan daardoor naast de klassieke gezondheidszorg ingezet worden. Het is complementair aan elkaar.

Mijn ervaring met de klassieke gezondheidszorg is dat deze voornamelijk gericht is op symptoombestrijding, vaak met behulp van medicatie. Ik geloof in bron bestrijding en voorkomen van, dit met behulp van voeding, lifestyle en aanvulling.

Met behulp van eventueel aanvullend laboratoriumonderzoek en wetenschappelijke theorie sporen we samen de bron op om deze aan te pakken. Daarvoor gebruik ik de EMB en Bravermanntest.

In het kort komt het erop neer dat bewerkt voedsel met plantaardige oliën wordt geproduceerd, dit zorgt voor verhoogde spiegels omega-6 vetzuren wat zorgt voor verschillende gezondheidsproblemen.

Petra Antoinette

Vintage kleding en zelfgemaakte dromenvangers, sieraden en knuffels.

Native Desire Kraam

Mijn naam is Froukje.
Sinds ik mij kan herinneren heb ik een diepe connectie met het Native veld.
Ik geef workshops in het maken van Sjamanendrums en Ratels.
De meeste huiden voor de drums maak ik zelf schoon.

Daarnaast maak ik (haar)sieraden, medicijnbuidels, Festival-riemen, smudge-veren en nog veel meer.
Het meeste maak ik van gerecycled materiaal.
Ik heb erg veel zin in dit festival en hoop je te ontmoeten bij mijn Native Desire kraam.
Warme groet Froukje

Het Baken

Het Baken bied een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten van mens tot mens.
Wij bouwen aan een Samen-Leving waarin verbinding menselijkheid, compassie en respect de basis is.
Tijdens het Parallel Fest zullen wij met een kraam staan met zelf gemaakte producten."

Inca Herbarium

Wij zijn Inca-Herbarium

Wij bieden u zonder overdrijving wonderbaarlijke planten en kruidenrecepten uit het Amazonegebied en het Andesgebergte. De Tsjechische bioloog en therapeut Petr Chobot bestudeert al 25 jaar in het veld de meest doeltreffende natuurlijke methoden om het lichaam te genezen en te reinigen, in samenwerking met sjamanen van inheemse stammen en Zuid-Amerikaanse deskundigen.

Wij vestigen onder meer de aandacht op de sterke bedreiging van hun rijkdommen - de snelle achteruitgang van de Zuidamerikaanse ecosystemen.

Het project is geïnspireerd op het idee van plaatselijke indiaanse sjamanen om de "beschaafde mensen" duidelijk te maken dat als zij de natuur in Zuid-Amerika niet behoeden voor vernietiging, zij een bron van kruidenremedies zullen verliezen die kanker, leukemie, diabetes, zwaarlijvigheid, infectieziekten, degeneratieve hersenziekten effectief kunnen behandelen. Het organisme kunnen ontgiften, jeugd, vitaliteit en sexuele prestaties kunnen herstellen, de lichamelijke conditie kunnen verhogen, depressies, astma, spijsverteringsproblemen, aambeien, gewrichtspijn kunnen bestrijden, de schildklier beter kunnen laten werken en dergelijke.

De producten van Inca Botanica worden geïmporteerd uit Peru en vervolgens verwerkt in de Tsjechische Republiek. Vandaag de dag zijn de producten verkrijgbaar in Tsjechië en Slowakije en nu ook in ons land in Nederland.

Human Design Systeem

Het Human Design systeem is samengesteld uit 4 hoofdstromingen, te weten de Chinese I'Tjing, Vedische astrologie, Hindustaanse Chakraleer en Joodse Kabalah.
Bij elkaar een immense bron van kennis die nu in samenhang zeer accurate kenmerken van een persoon zijn of haar unieke blauwdruk weergeeft, op basis van de geboorte gegevens. Het fijne aan dit systeem is de praktische toepasbaarheid in je leven!

Voor een persoonlijke introductie van jouw Human Design kun je op de markt langskomen bij Jean-Marc.
Een kennismaking met Human Design, om je een idee te geven of het interessant voor je is. Ik reken je design uit en kies 1 aspect van jouw design om wat over te vertellen, mede geselecteerd door jou. Bijvoorbeeld hoe jouw energie het best aangesproken kan worden, of jouw beste manier van beslissingen nemen, of karakteristieken van jouw type, etc. Of wellicht heb je interesse te horen over je talenten en gedragingen of loop je met wat lastige keuzes waar je wat mee moet. Ik ben gecertificeerd Human Design Living Your Design Guid

Naturel Lifestyle Surhuisterveen

- Beyuna ; 100% natuurlijke voedingssupplementen zonder synthetische hulpmiddelen met een hoge bio-beschikbaarheid.

- SO-Check ; Meetapparaat/ Health Check waarmee je vitaminen, mineralen, zware metalen etc kunt meten op celniveau in je lichaam.

Maak je eigen mini wormenkwekerij

Wormen-en-humus zijn onderdeel van het bodemleven. Het bodemleven daar is alles mee verbonden. Dit is ontzettend belangrijk om bewust van te zijn. Door bijvoorbeeld het ploegen en eenzijdig bemesten van landbouwgronden wordt er veel vocht en voedingstoffen onttrokken, die hardt nodig zijn voor de aarde en om goede voeding te krijgen met de juiste voedingsstoffen.

Als de bodem rijk is aan organische stoffen, houdt deze het water vast en bevat de bodem veel mineralen en spoorelementen. De wereldbodem zou hierdoor acht keer meer water kunnen vasthouden dan alle rivieren bij elkaar. Er wordt geschat dat de hoeveelheid water die nu wordt vast gehouden twee keer de hoeveelheid van de rivieren is.

Volgens Jagadisch “Jaggi”Vasudev (Sadhguru): “Als de bodem acht keer zoveel water weer kan opnemen, zoals het vroeger was. Dan kan alles worden verbouwd zonder irrigatie. Dat is hoe levende grond zou moeten zijn en hoe het vroeger was”.

Er zijn maar twee manieren om organische materiaal weer terug te krijgen in de bodem. Te weten groenafval voor vegetatie en dierlijke mest. Wormenkwekerij Sportworms wil u de producten aanreiken om hier een bijdrage aan te leveren!

SomethingElsArt

Ik verkoop zelfgemaakte/ontworpen sieraden van zilver/goud met (half-)edelstenen.

Waterstof therapie

Waterstof Inhalerings Therapie, of kortweg Waterstof Therapie, is sterk in opkomst en de voordelen zijn legio. Waterstof is een essentieel element voor al het leven op aarde.

Moleculair waterstof werkt als zeer sterke antioxidant, het bestrijdt chronische ziekten, het heeft zeer gunstige invloed op de hersenen, het vertraagt het verouderingsproces van cellen en dus de huid, het geeft energie, het hydrateert het lichaam, het verbetert het metabolisme, etc.

H2Booster heeft een betaalbare waterstof generator ontwikkeld en stelt zich tot doel zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de bijzondere eigenschappen van waterstoftherapie.

Elk Books

Elk Books is een eigenzinnige uitgeverij die meebeweegt met de tijd. We maken boeken met een onvervalste weerklank of een ongekend geluid. Woorden waar stiekem veel wijsheid achter schuil gaat. Ongekunsteld, rauw op je dak en met liefde geschreven.

Met het vizier op de oorsprong of juist op de horizon. We blijven trouw aan onze creatieve kern en stellen oorspronkelijkheid voorop. Zo blijft de signatuur van de schrijver behouden en dat is voelbaar voor de lezer.

Bij het Parallel Fest staan we met een kraam betekenisvolle bewuste boeken. Boeken die uitnodigen om in beweging te komen. De schrijver van onze nieuwste roman 'Jacht op de zwaartekracht' (Herman Annema) is ook aanwezig om te signeren.

SarinaSamantha

Unieke dameskleding, accessoires en stoffen en fournituren.

Kiemgroente kweekproducten

Verse groenten zijn overheerlijk en zó ongelooflijk belangrijk voor je gezondheid!

Helaas is de voedingswaarde van massaal geproduceerde groenten door de jaren heen enorm gedaald.

De oplossing? Zelf je groenten kweken.

We horen je denken: "Maar dat kost toch heel veel tijd, daar heb ik helemaal geen zin in". FunJar is hier om je het tegendeel te bewijzen!

Met de FunJar Kiemgroenten Kweekset en biologische kiemzaden kweek je in een mum van tijd en met minimale inspanning je eigen, overheerlijke, verse groenten mét een hoog vitaminegehalte!

HeelNatuurlijk

100% natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten, detoxkuren (voor darmen, lever, nieren, parasieten), toxinevrije haarverf en meer.

Anuka Marktkraam

Stel je voor: je loopt langs een kraam, ziet een plaatje en er verschijnt een glimlach op je gezicht. Of je moet opeens vreselijk lachen. Dat overkomt mensen vaak als ze langs de kraam komen waar ik mijn ’spullen' verkoop.
Kaarten, tegels en posters: weer helemaal hip 😉 .Voorzien van een tekening en een ‘min of meer’ wijze spreuk.
Of je nu iets koopt of niet (liever wel natuurlijk), met een iets blijder gemoed loop je verder . Graag gedaan.

Beija Flor jewelry

Ik verkoop sieraden met o.a. veren, mineraalstenen, schelp, en vele andere prachtige dingen uit de natuur.

Handgemaakte kinderkleding

PtitCoeurFashion

Agnes M Creations

Sieraden van natuursteen en metaaldraad (koper, zilver en staaldraad)

Nederland in Verzet

Nederland in Verzet zal met ludieke actie producten te vinden zijn op het Parallel Fest

Samen voor Nederland

Samen Voor Nederland zal met een kraam staan op het Parallel Fest

Uitgeverij de Blauwe Tijger

Uitgeverij de blauwe tijger richt zich op het Goede, het Ware en het Schone, de klassieke transcendentalen van het goddelijke.

Wie zonder of voorbij de uitersten van onze Europese cultuur wil, zal blind of gek worden.

Sylvia en Jasmijn

Sieraden, Edelstenen, wierook en epoxy creaties zoals asbakken, bieropeners, sleutelhanger kaatsenhouders en decoratie beeldjes.

The Wanderer - Wandmaker

Toverstafjes voor de kleine én grote magiër. Handgemaakt van hout.
Een leuke hobby die startte met een verrassing voor onze dochter en vervolgens vele anderen ook blij gemaakt heeft.

Wij hopen op dit festival wederom velen te mogen verblijden! Hopelijk tot dan! 🙂