Kids-area

Dit jaar pakken we groot uit met het kindervermaak op ons Parallel Fest!
 
Wij vinden dat een festival voor iedereen leuk en toegankelijk moet zijn, ook voor gezinnen met kinderen.
 
Terwijl papa en mama genieten van alles wat ons festival te bieden heeft, kunnen de kinderen zich van harte uitleven in onze Kids-Area.
 
De kinderen kunnen worden geschminkt, er staan springkussens, er is een suikerspinkraam, een heus theater met 2 kinder-voorstellingen, er komt een Jonkvrouw met haar Sprookjes koest voorlezen uit haar eigen geschreven Sprookjesboek, er is een Blotevoeten pad, Scouting komt leuke activiteiten met de kinderen doen en Sportbedrijf Drachten komt op zaterdag langs om de kinderen uit te dagen mee te doen aan verschillende challenges.
 
Kortom er is genoeg te doen!
 
En om het nóg toegankelijker te maken is de toegang gratis voor alle kinderen t/m 15 jaar, mits onder volwassenen begeleiding.

Tijdens het Parallelfest op zaterdag 22 juli zal Sportbedrijf Drachten aanwezig zijn om jullie in beweging te krijgen!

Wij dagen iedereen uit om de high score van de dag neer te zetten tijdens een van de challenges bij MINUTE TO WIN IT

Denk je dat je droomt?

Irma van Mourik ging de uitdaging aan een nieuw boek te schrijven in de traditie van het ouderwetse, maar nog altijd zo geliefde, sprookje.
 

Het werden 8 verrassend, andere verhalen waarin kinderen kunnen wegdromen, even griezelen maar altijd weer veilig naar het eind van een verhaal reizen. Hoe komt het haantje op de toren van de kerk? Je leest het hier. En waarom hangt er een jager aan een touw van aan elkaar geknoopte prinsessenjurken? Het antwoord staat in “Denk je dat je droomt?”.  Een prachtige koets is de boekenkast waar vanuit de boeken worden aangeboden. Kijk gerust ook eens op de website www.denkjedatjedroomt.nl waar je nog méér informatie kunt vinden.