Foodtrucks

Heb je zelf een foodtruck en wil je op het Parellelfest staan? Schrijf je in!

Grillysfoodtruck

 Grillysfoodtruck is een truck waar u verse gerechten kunt eten die op een mediterraanse manier zijn gekruid. Wij serveren zowel heerlijke broodjes kippendij als French tacos! Wij staan ook bekend om ons unieke Grillysfoodtruck kapsalon. Wilt u eens een ware smaaksensatie beleven? U bent van harte welkom!

Feikes Poffertjes

Feikes heerlijke, ambachtelijk poffertjes worden gemaakt met eigen samengesteld beslag, en dat proef je! Bij ons kun je behalve een klassieke portie poffertjes met poedersuiker en roomboter, ook nog kiezen voor een of meerdere lekkere toppings zoals verse aardbeien met chocoladesaus. Komt u onze lekkere poffertjes ook proeven?
 

Tosti-Kip

Foodtruck de Tosti-Kip. De Tosti-Kip maakt de lekkerste vers gemaakte tosti’s vanuit een gezellige Kip caravan. Vers én divers.

De KoffiePod

De KoffiePod komt naar het Parallel Fest!
It’s all about the beans en lekkere bonen hebben we! We maken heerlijke direct-trade specialty koffie en biologische thee voor jullie. Voor de campinggasten hebben we ‘s ochtends ook een ontbijtje erbij.
Groetjes Rik en Elsbeth van De KoffiePod

www.dekoffiepod.nl

Paul's Surinaamse broodjes

Met zijn bohemian/tropical foodcar is paulssurinaamsebroodjes.nl inmiddels niet meer weg te denken van ons festival. 

Hij serveert duurzaam, biologisch, slow cooking, homemade Surinam food. De broodjes worden volgens authentiek Surinaams recept door hem gemaakt door een lokale bakker. Hoewel de Surinaamse/Caraïbische keuken er niet om bekend staat, heeft hij zelfs een aantal vega-gerechten ontwikkeld. Dit alles geserveerd met origineel Surinaams zuurgoed! Njang swietie!

Fol Fjoer BBQ

FOLFJOER

Aan de naam hoor je het al, een echte Fryske onderneming.

Het team van Folfjoer staat klaar om ons een fantastische culinaire ervaring te laten beleven. Achter de mobiele foodbar worden op Amerikaanse Smokers de heerlijkste gerechten bereid. Ze gaan “vol vuur” aan de slag en bereiden o.a. hun Frysk gerecht “Fjoerfretters”.

En in onze mooie aanhanger bakken we de lekkerste Robuuste Friet speciaal voor u!

Streetfood Indonesië

Ik verkoop Streetfood uit Indonesië

Maaltijden ook vegetarische
En Snacks zoals saté
Lemper Risolles en pasteitjes kip
Ook diverse vegetarische snacks

Twizzl

Dé hit op softijsgebied: een grote beker wordt gevuld met softijs en hier worden vijf of zes toppings, die u zelf kiest, aan toegevoegd.

Nadat dit alles in een speciale mixer door elkaar wordt gemixt, is het resultaat een overheerlijk ijsje, waar men geen genoeg van krijgt.

Onze producten:

  • Twizzl normaal / klein
  • Kids Twizzl Unicorn / Monster
  • Oblie normaal / Kids softijsje
  • Milkshake’s div. smaken
  • Sundae’s div. smaken
  • Slush / Nerds  

En nog veel meer, laat u verrassen!