Workshops

Heb je zelf een workshop en wil je op het Parellelfest staan? Schrijf je in!

Dansen van universele vrede

Tijdens de dansen voor universele vrede ga je een muzikale reis ervaren waarin we samen diverse prayers en chants gaan zingen en dansen. De chants en prayers komen vanuit verschillende native tradities en dragen bij aan de zorg voor de aarde, verbinding, het ervaren van eenheid en vrede. Je hebt geen ervaring nodig om deel te kunnen nemen. Gezamenlijk zetten we een helende energie neer voor onszelf en het collectief. Tijdens deze workshop, die anderhalf tot twee uur gaat duren, nodigen we je uit om elkaar te ontmoeten in de danscirkel van hart tot hart om gezamenlijk een hartgedragen veld neer te zetten, waarin de energie wordt opgebouwd. .Je bent vrij om een dans mee te doen en te ervaren of de hele workshop. Welkom in de cirkel.

Ik ben Anita Smeding, in mijn werk combineer ik spiritualiteit en psychologie met een maatschappijkritische blik om te werken aan een betere wereld..

Boogschieten

ArcherySolutionsRange onze lokale boogschiet vereniging zal dit jaar de workshop Boogschieten voor hun rekening nemen, zowel op zaterdag als op zondag zijn ze tussen 11:00 en 17:00 uur op ons Festival aanwezig.

Kruidenwandeling

Ook dit jaar weer op het Parallel Fest, de workshops Kruidenwandeling.
We gaan een pluktocht doen in de nabije natuur van het festival waar we eetbare planten en kruiden leren herkennen en plukken om er daarna iets mee te gaan maken.
Deze workshop zal in de ochtend plaats vinden, houdt ons programma goed in de gaten.

Rocketstoof bouwen

Wegens de grote vraag vorig jaar dit jaar 100% zeker de workshop Rocketstoof bouwen en gebruiken.
Je leert met bakstenen een Rocketstoof bouwen en je leert ook hoe je er eten op kan koken.
Voor deze workshop is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er vroeg bij als je mee wilt doen